AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balgam çıkarmak

Kahve falında büyük balgam çıkarmak

Kahve falında büyük balgam çıkarmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kararlarına saygı duyulacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınızda bazı değişiklikler yapmanız istenebilir.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak kendisini işine vereceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak güzel günlerin yaşanacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine yorulur.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balgam çıkarmak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak maddi gücünün yerine geleceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir