AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz balgam çıkarmak

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, işten yana şansının açık olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet eder.

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına yorulur.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına yorulur.

Kahve falında balgam çıkarmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir