AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı balgam çıkarmak

Kahve falında sarı balgam çıkarmak

Kahve falında sarı balgam çıkarmak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, onlara galip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Gerilimin yaratacağı ortamlar ilişkilerinizi etkileyebilir.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak hayırlı bir evlat olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında balgam çıkarmak parasının her zaman bereketli olacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir