AnaSayfa / Genel / Kahve falında balgam çıkarmak

Kahve falında balgam çıkarmak

Kahve falında balgam çıkarmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, rahat erileceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak kırgınların barışacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, refaha erileceğine tabir olunur.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir