AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, ufkunun açılacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, elde edilecek menfaatlere delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak çok üzüleceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına delalet eder.

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulur.

Kahve falında balgam çıkarmak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir