AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazından balgam çıkarmak

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine inanılır.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin amaçlarınızı farklılaştırmanız ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak büyük bir zenginlik kazanılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işaret eder.

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine delalettir.

Kahve falında balgam çıkarmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir