AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah balgam çıkarmak

Kahve falında siyah balgam çıkarmak

Kahve falında siyah balgam çıkarmak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, gerekirse özür dileneceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, ne yapacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Neler yaptığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak neredeyse mahkemelik olunacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine alamet eder.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, büyük çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine yorulur.

Kahve falında balgam çıkarmak toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir