AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil balgam çıkarmak

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak artık daha dikkatli davranacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, moralin bozulacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, değer göreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Dışarıdan bir kişi başarmak istediğiniz konularda üzüntülere neden olabilir.

Kahve falında yeşil balgam çıkarmak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak istenen herşeye kavuşulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balgam çıkarmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, onlardan fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak helal kazanca sahip olunacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir