AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ayaklı bebek görmek

Kahve falında büyük ayaklı bebek görmek

Kahve falında büyük ayaklı bebek görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, onlara sanat öğreteceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük ayaklı bebek gördüyseniz:

  • Keskin yorumlardan kaçınmalı veya size yapılanları fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında büyük ayaklı bebek görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ayak görmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını büyük görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakları büyük görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağının büyük olduğunu görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir