AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları büyük görmek

Kahve falında ayakları büyük görmek

Kahve falında ayakları büyük görmek birçok yeni fikir edinileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ayakları büyük gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gerçekleşebilir.

Kahve falında ayaklarını büyük görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük ayaklı bebek görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işarettir.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ayak izi görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Kahve falında büyük ayak görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları büyük görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının büyük olduğunu görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, küskünlüklerin oluşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir