AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının büyük olduğunu görmek

Kahve falında ayağının büyük olduğunu görmek

Kahve falında ayağının büyük olduğunu görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının büyük olduğunu gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Kahve falında ayakları büyük görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını büyük görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük ayak görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında büyük ayak izi görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük ayaklı bebek görmek iç sıkıntınızın azalacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir