AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına ayakkabı giymek sevap işleyeceğine, dua alacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında çok büyük ayakkabı giymek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına inanılır.

Kahve falında büyük topuklu ayakkabı giymek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir