AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına büyük terlik giymek

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, elinin darlaşacağına, dileklerin kabul olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulur.

Kahve falında ayağa terlik giymek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına terlik giymek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına inanılır.

Kahve falında büyük terlik giymek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından terlik çıkarmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ayağında terlik görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayağında terlik görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir