AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ayak görmek

Kahve falında büyük ayak görmek

Kahve falında büyük ayak görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ayak gördüyseniz:

  • Konuşmalar sevdiğiniz kişilerle sorun yaşamanıza neden olabilir.

Kahve falında ayakları büyük görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarını büyük görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük ayak izi görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük ayak görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ayaklı bebek görmek sevinç ve sürura, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. falımın alt kısmında buyuk ayak seklı var yalnızz erkekayagına benziyo gibi dahacok.ayak parmajkları bile net cıkmıs.ayak izi gıbı kucuk sekillerde var ardarda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir