AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zor zamanların biteceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağında kırmızı ayakkabı görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabıyı ayağından çıkarmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ayağından ayakkabıyı çıkarmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir