AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını büyük görmek

Kahve falında ayaklarını büyük görmek

Kahve falında ayaklarını büyük görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını büyük gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında ayağa büyük ayakkabı giymek kötü gününden de geri duracağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Kahve falında büyük ayaklı bebek görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları büyük görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına büyük terlik giymek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında büyük ayak görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarını büyük görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük ayak izi görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağına büyük ayakkabı görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir