AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ayak izi görmek

Kahve falında büyük ayak izi görmek

Kahve falında büyük ayak izi görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında büyük ayak izi gördüyseniz:

  • Bazı işleri kendi başınıza halletmeniz tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında büyük ayak izi görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, onlara doyasıya sarılacağına inanılır.

Kahve falında bebek ayak izi görmek işinde profesyonel kimse olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında karda ayak izleri görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı ayak izi görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan ayak izi görmek gülüp eğleneceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak izlerini görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kedi ayak izi görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir