AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük avize görmek

Kahve falında büyük avize görmek

Kahve falında büyük avize görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, edilen duaların tutacağına, yeni hobiler edinileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ağız tadına kavuşacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında büyük avize gördüyseniz:

  • Elde etmek için çaba sarf ettiğiniz şeyleri korumalısınız.

Kahve falında büyük avize görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avize takmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında avizenin kırıldığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında avize silmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında antika avize görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kırılan avize görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında sallanan avize görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir