AnaSayfa / Genel / Kahve falında avizenin kırıldığını görmek

Kahve falında avizenin kırıldığını görmek

Kahve falında avizenin kırıldığını görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında avizenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Kahve falında avize kırıldığını görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kırılan avize görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avizenin kırıldığını görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lamba avize görmek istenmeyen olayların olacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işarettir.

Kahve falında avize takmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında avize taşı görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kristal avize görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, işinde zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz avize görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir