AnaSayfa / Genel / Kahve falında sallanan avize görmek

Kahve falında sallanan avize görmek

Kahve falında sallanan avize görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sallanan avize gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, içine fesat düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sallanan avize görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Kahve falında kristal avize görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, fikirlerinin can bulacağına delalettir.

Kahve falında büyük avize görmek en tepkedeki kimse olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek şöhret ve hayır getireceğine, zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında avize asmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında antika avize görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir