AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan avize görmek

Kahve falında kırılan avize görmek

Kahve falında kırılan avize görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, onlara galip geleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılan avize gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Kahve falında avizenin kırıldığını görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine inanılır.

Kahve falında avize kırıldığını görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında kırılan avize görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah avize görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında mor avize görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında altın avize görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında renkli avize görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kırık avize görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir