AnaSayfa / Genel / Kahve falında avizenin sallandığını görmek

Kahve falında avizenin sallandığını görmek

Kahve falında avizenin sallandığını görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, stres içinde günler geçireceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında avizenin sallandığını gördüyseniz:

  • Ticari konular, fiziksel anlamda sağlığınızı veya refahınızı ilgilendiren başlıklar zamanınızı alabilir.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet eder.

Kahve falında sallanan avize görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya tabir olunur.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avize taşı görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında renkli avize görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın avize görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil avize görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında antika avize görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir