AnaSayfa / Genel / Kahve falında avize takmak

Kahve falında avize takmak

Kahve falında avize takmak kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, eşlerin boşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında avize takmak gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Kahve falında avize takmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mor avize görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında avize görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın avize görmek doğru yolu bulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lamba avize görmek rakiplerin geride bırakılacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında cami avizesi görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında avizenin kırıldığını görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında avizenin sallandığını görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir