AnaSayfa / Genel / Kahve falında antika avize görmek

Kahve falında antika avize görmek

Kahve falında antika avize görmek doğru olanı seçeceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında antika avize gördüyseniz:

  • Birden öfkeye kapılabilirsiniz.

Kahve falında antika avize görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya yorulur.

Kahve falında beyaz avize görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında avize silmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına işarettir.

Kahve falında çok avize görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor avize görmek aile içinde de bereketin artacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avize almak iyi habere, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında avize dükkanı görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir