AnaSayfa / Genel / Kahve falında avize silmek

Kahve falında avize silmek

Kahve falında avize silmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avize silmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Kahve falında avize silmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında avizenin düştüğünü görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında avize kırıldığını görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avize almak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında cami avizesi görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz avize görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalettir.

Kahve falında taşlı avize görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında antika avize görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir