AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, haneye bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine inanılır.

Kahve falında kendi parmağına yüzük takmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına işaret eder.

Kahve falında parmağıma yüzük takmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir