AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi parmağına yüzük takmak

Kahve falında kendi parmağına yüzük takmak

Kahve falında kendi parmağına yüzük takmak fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kötü durumlara düşeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, haksızlığa uğrayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni şeyler denemeniz iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının parmağına yüzük takmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işaret eder.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak büyük tartışmalara gireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında parmağa yüzük takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir