AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol parmağa yüzük takmak

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, ticaretin önünün açılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sakin kalıp çözüme odaklanmalısınız.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sol ele yüzük takmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak günah işleyeceğine, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir