AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağıma yüzük takmak

Kahve falında parmağıma yüzük takmak

Kahve falında parmağıma yüzük takmak kısmetlerin artacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Kahve falında parmağıma yüzük takmak gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Kahve falında başkasının parmağına yüzük takmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmağına yüzük takmak sorunlarının birken beş olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa yüzük takmak atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin parmağına yüzük takmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağa yüzük takmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir