AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, makbul olmayan işler yapacağına, kısmetlerin artacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında bütün ekmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün akrabaları bir arada görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulur.

Kahve falında bütün meyveleri görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında bütün saçlarının döküldüğünü görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bütün kağıt para görmek elde edilen nasibin artacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir