AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağında pırlanta yüzük görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında parmakta pırlanta yüzük görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaklarına yüzük takmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında iki parmağına yüzük takmak eve kapanacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir