AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük parmağına takmak

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak gördüyseniz:

  • Belli seçimler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında altın yüzük parmağına takmak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sol parmağa altın yüzük takmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında parmağına altın yüzük takmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, aşkının da kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında yüzük parmağına yüzük takmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak yeni bir yol çizileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, hayırlı işlere girişileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir