AnaSayfa / Genel / Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kötü yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren planlarınız ilişkilerinizin güçlenmesine yardım edebilir.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında bütün parmaklarında yüzük görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağa yüzük takmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Kahve falında küçük parmağa yüzük takmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir