AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sivilce sıkmak

Kahve falında siyah sivilce sıkmak

Kahve falında siyah sivilce sıkmak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında siyah sivilce sıkmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının sivilcesini sıkmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sağlığın da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iltihaplı sivilce sıkmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sivilcesini sıkmak fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Kahve falında kendi sivilcesini sıkmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sivilcesini sıkmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir