AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda sivilce görmek

Kahve falında burunda sivilce görmek

Kahve falında burunda sivilce görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sabit geliri olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, gamsız bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında burunda sivilce gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Kahve falında burunda sivilce görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak muradın gerçekleşeceğine, en doğru şekilde öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında buruna yumruk atmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine işarettir.

Kahve falında iki burun görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılını koparmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında burun deldirmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, büyüleyeceğine işarettir.

Kahve falında burun sümkürmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir