AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilceyi sıkmak

Kahve falında sivilceyi sıkmak

Kahve falında sivilceyi sıkmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, karasızlık yaşayacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivilceyi sıkmak gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında birinin sivilcesini sıkmak hasta ise daha kötüye gideceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sivilce sıkmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak sevilen birinin geleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi sivilcesini sıkmak ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki sivilceleri sıkmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak bir işi rakiplerine kaptıracağına, kirli işlere bulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir