AnaSayfa / Genel / Kahve falında burunda sivilce sıkmak

Kahve falında burunda sivilce sıkmak

Kahve falında burunda sivilce sıkmak hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahata kavuşmaya işarettir.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Görünürde sizin için pek önemli olamayan bir kişinin desteğini almanız sıkıntılarınızın hafiflemesini sağlayabilir.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak mal ve rızkın çoğalmasına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara yorulur.

Kahve falında burun sıkmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında burunda sivilce görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında iltihaplı sivilce sıkmak şansın yüze güleceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi sivilcesini sıkmak sorunlarının yakında biteceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük sivilce sıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir