AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının sivilcesini sıkmak

Kahve falında bir başkasının sivilcesini sıkmak

Kahve falında bir başkasının sivilcesini sıkmak helal kazanç elde edileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, müjdeli haberle geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının sivilcesini sıkmak gördüyseniz:

  • Sonuç olarak, genel ilişkilerinizde uyumsuzluklar gözlenebilir.

Kahve falında sivilceyi sıkmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya rivayet eder.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi sivilceni sıkmak düşmanından kurtulmaya, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında yüzdeki sivilceyi sıkmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında burnunda sivilce sıkmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada sivilce sıkmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iltihaplı sivilce sıkmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir