Kahve falında burun sıkmak

Kahve falında burun sıkmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yenilenme yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun sıkmak gördüyseniz:

  • Romantizm önemli bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında burun sıkmak sıkıntılı günler geçirileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Kahve falında burundan sivilce sıkmak elde edilecek menfaatlere, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burunda sivilce sıkmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun oymak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun estetiği olmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında burundan öpülmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına alamet eder.

Kahve falında şiş burun görmek esenlik içinde olacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında küçük burun görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, kişisel kavgaların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top