AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, başarısının yükseleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Destek alabilirsiniz.

Kahve falında yüzünden sivilce sıkmak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulur.

Kahve falında yüzünden kan aktığını görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kir çıkarmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünden tüy koparmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, birçok iş kapısının açılacağına işarettir.

Kahve falında birinin senin yüzünden öldüğünü görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ailesinden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birini yüzünden öpmek çok hayırlı haberler alacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir