AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak gördüyseniz:

  • Çok fazla ön planda olmamaya çalışın.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak şifa edineceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında burnunda kurumuş sümük görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında burun sümük görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında burun sümüğü görmek isyan edeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize inanılır.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir