AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun sümüğü temizlemek

Kahve falında burun sümüğü temizlemek

Kahve falında burun sümüğü temizlemek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun sümük görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına yorulur.

Kahve falında burun sümüğü görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında burnundaki sümüğü temizlemek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun sümüğünü temizlemek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir