AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun sümüğü görmek

Kahve falında burun sümüğü görmek

Kahve falında burun sümüğü görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sıkıntılarını atlatacağına, her şeyin sarpa saracağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, doyasıya hasret gidereceğine delalettir.

Kahve falında burun sümüğü gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında burun sümük görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun sümüğü görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sümüklü böcek kabuğu görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek emeklerinin karşılığını alacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir