AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi gitmek istediğiniz yönünün tam tersi istikamette gitmeye iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında dişi eliyle çıkarmak muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eliyle diş çıkarmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir