AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun sümük görmek

Kahve falında burun sümük görmek

Kahve falında burun sümük görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında burun sümük gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın veya işlerinizin acilen yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında burun sümüğü temizlemek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında burun sümüğü görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında burun sümük görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, bolluğun sürekli olacağına inanılır.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sümük yıkamak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok farklı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında kendini sümük görmek bereketin artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında siyah sümüklü böcek görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir