AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında katı sümük görmek daima önüne bakacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında katıl görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında binanın üst katına çıkmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında apartman katı görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında apartmanın en üst katına çıkmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katı yağ yemek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir