AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda kurumuş sümük görmek

Kahve falında burnunda kurumuş sümük görmek

Kahve falında burnunda kurumuş sümük görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında burnunda kurumuş sümük gördüyseniz:

  • Karşıt fikirlere sahip olsanız da, kendinizi tutmalısınız.

Kahve falında burnunda kurumuş sümük görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan sümük çıkartmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında burnundan sümük çekmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, işlerinin yarım kalacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının burnunda sümük görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan sümük temizlemek ticaret adamı (kadını) olacağına, insanlardan takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir