AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş burun pisliği gördüyseniz:

  • Mücadele içeren veya rekabet ortamlarına girmeniz yenilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kurumuş burun pisliği görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine inanılır.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, düşmanına galip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun pisliği görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, akıllı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında burun pisliğini yemek üzerinde kafa yoracağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş çalı görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş deniz görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir