AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan kıl koparmak

Kahve falında burundan kıl koparmak

Kahve falında burundan kıl koparmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burundan kıl koparmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Kahve falında burun üstünden kıl koparmak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına alamet eder.

Kahve falında burun kılını görmek umutlarının söneceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet eder.

Kahve falında burunda uzun kıl görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında burun üstünde kıl görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kılı almak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında kıllı burun görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında burun kılı çekmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına inanılır.

Kahve falında burun kıllarını koparmak çok sevineceği olaylar yaşayacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir