AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun kılı almak

Kahve falında burun kılı almak

Kahve falında burun kılı almak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burun kılı almak gördüyseniz:

  • Size bazı tavsiyelerde ya da yardımlarda bulunmak için sabırsızlanan kişiler olabilir.

Kahve falında burunda kıl görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, adaletin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burun kılı almak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok sevinçli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında burun kılının uzadığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında burundan kıl koparmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı burun görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında burun kılını görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, elindekini de bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kılını kestiğini görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Kahve falında burun kılları görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir